Om virksomheden

Lützen Management tilbyder konsulentydelser inden for ledelse og HR til offentlige og private virksomheder samt organisationer.

Virksomheden er ejet af konsulent Dorte Cohr Lützen, som arbejder alene på mindre opgaver, sammen med kolleger fra netværket på større opgaver og har ansat studenter på evalueringsopgaver.

Tidligere har Dorte Cohr Lützen været seniorkonsulent i Mercuri Urval, konsulent i DSB og fuldmægtig i Arbejdsmarkedsstyrelsen.

Dorte Cohr Lützen har mange års erfaring i udvikling af metoder og formidling af viden og teori om udvikling af teams og ledelse af teams og har gennemført teamudviklingsprojekter i mange offentlige og private virksomheder.

Dorte Cohr Lützen underviser i ledelse på Diplom i Ledelse og på andre lederuddannelser og fokuserer her især på lederens muligheder for at skabe effektiv ledelse gennem bevidst brug af kommunikation som ledelsesredskab til coaching, feedback, rammesætning, iscenesættelse af dialoger og udviklingsprocesser med medarbejdere.

Dorte Cohr Lützen har uddannet sig i systemiske og kognitive metoder til coaching af medarbejdere og kolleger og anvender disse metoder til såvel undervisning som til individuel coaching af ledere og medarbejdere, når der er behov for at fokuspersonen selv udvikler nye ideer og handlinger.